Websites vertalen

Wil u via uw website graag een anderstalig publiek aanspreken of heeft uw bedrijf plannen om de internationale markt op te gaan?

Dan is een meertalige website, met vlotte en correct vertaalde teksten onontbeerlijk.  

 

Bij Verlingua helpen we u graag verder met een professionele vertaling van uw website!

Klik hier om contact op te nemen met een van onze projectmanagers en ontvang binnen de drie werkuren een concrete offerte!

 

  • Native speakers met verschillende expertises
  • SEO-vertalingen
  • Rechtstreeks in uw CMS
  • Of heel gemakkelijk door middel van een export van een Excel, XLIFF, …

Aanpak

Hoe kan u gemakkelijk zorgen voor een anderstalige versie van uw website?
Heel vaak is er in het CMS (content management system) van de website al een mogelijkheid voorzien om de website in andere talen aan te maken.

Meestal zal u via dat systeem de teksten in de andere taal kunnen bewerken en kan u via een eenvoudige copy-paste de vertalingen invoeren.

Als het echter over een grote website met veel verschillende teksten gaat, kan dat een vervelende klus worden. Zeker indien u de website naar meer talen wil vertalen. Daarnaast moeten ook alle ‘knoppen’, ‘links’ en ‘headers’ van de website vertaald worden. Soms is het al iets moeilijker om daar uw weg in te vinden.  

 

Gelukkig kan u bij veel websitesystemen een export maken van alle teksten die uw website bevat. Dit kan meestal in een eenvoudige Excel of via een XLIFF-bestand.

Eenmaal u dit bestand vertaald hebt, kan de websitebouwer het bestand weer uploaden en kan de anderstalige versie van uw website heel snel actief gezet worden!

 

Vertaling

Voor websites van bedrijven en organisaties wordt heel vaak gekozen om samen te werken met native speakers, professionele vertalers die naar hun eigen moedertaal vertalen. Op die manier bent u er zeker van dat uw tekst correct vertaald wordt én gemakkelijk leesbaar is. Een native speaker voelt het eindresultaat beter aan en kan telkens op zoek gaan naar de perfecte verwoording om uw klanten op een gepaste manier aan te spreken.

 

Bij Verlingua werken wij samen met een groot team van native speakers met verschillende expertises, waardoor we een heel groot aanbod aan talen kunnen voorzien.  

Indien u dat wenst, houden we tijdens het vertalen rekening met SEO (Search Engine Optimization) en wordt er heel bewust gekozen voor het gebruik van zoekwoorden in de tekst.

 

Formaten zoals XLIFF, INDD, Excel, … kunnen bij ons gemakkelijk vertaald worden, waarbij we u de vertaling in hetzelfde formaat terugbezorgen.

Kan de vertaling van uw website niet via een exportbestand gebeuren? Dan staat ons team klaar om de vertalingen rechtstreeks in het CMS in te voeren.

 

Heeft u vragen of zou u graag wat meer info krijgen? Geef ons gerust een seintje via het contactformulier of via 051 62 79 76! Wij staan u met veel plezier te woord!

Onze tevreden klanten

"Hartelijk dank voor de alweer snelle vertaling."

Vandelanotte - More than accountants

Vertalingen

Onze vertalingen worden altijd uitgevoerd door native speakers.    

 

Wij zorgen ook graag voor een beëdigde vertaling of een legalisatie van al uw officiële documenten.

Prijs

Snelle, kwaliteitsvolle service aan een interessant tarief, daar staat Verlingua bekend om.

 

We bezorgen u vooraf de exacte prijs: geen verrassingen achteraf!

Contact

Heeft u graag wat meer informatie over onze diensten?

 

Contacteer ons via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@verlingua.be