Welkom bij Verlingua

Een (beëdigde) vertaling naar het Duits?

Een opleiding Frans in uw bedrijf?

Bij Verlingua bent u aan het goede adres!

Verlingua

Vertalingen en Taalopleidingen

 

"Bedankt om te bellen!"

 

Zegt u ook spontaan "Merci d'appeler!" als u uw Franstalige klant wilt bedanken voor z'n telefoontje?

Maar weet u dat u hem dan eigenlijk vraagt om u nog eens terug te bellen en dat u eigenlijk "Merci d'avoir appelé!" had moeten zeggen?

 

Verlingua helpt u graag bij al uw anderstalige communicatie, zowel schriftelijk - dankzij vertalingen - als mondeling - door taaltrainingen te organiseren in uw bedrijf.

 

Waarom voor ons vertaalbureau kiezen?

Vertalingen

 

Onze snelle service als vertaalbureau zorgt ervoor dat u helemaal niet lang hoeft te wachten op een vertaling. Ons team stelt binnen de drie werkuren een prijsofferte voor u op. Na bevestiging starten we de vertalingen binnen de 24 uur.

 

Bovendien worden al onze vertalingen uitgevoerd door native speakers en nadien nagelezen door een tweede vertaler. Dankzij de grondige opvolging heeft u telkens inspraak en blijven wij beschikbaar, ook na het uitvoeren van het project.

 

Onze prijs wordt telkens berekend op basis van het aantal woorden. Bovendien hanteren we geen minimumtarief. Zo betaalt u altijd een eerlijke prijs. 

 

Wij zorgen ook graag voor een beëdigde vertaling of een legalisatie van uw officiële documenten. Klik hier voor meer informatie hierover.

 

Taaltrainingen

 

Voor onze taaltrainingen nemen we uw budget als vertrekpunt: u bent dus niet gebonden aan vaste pakketten of tarieven. Wij bespreken graag samen met u alle opties.

 

Wist u trouwens dat u een mooie subsidie kunt krijgen voor de vertaling van uw anderstalige, digitale bedrijfscommunicatie? Wij begeleiden u met plezier bij het indienen van uw subsidieaanvraag. Vraag vrijblijvend meer informatie via het contactformulier.

 

Nog niet overtuigd? Bekijk dan de mening van onze klanten over onze vertalingen & taaltrainingen.

 

Verlingua_WAK2608